RSS

[Play MakeUp] Purple, I'm in Love




Everyone has a different definition of love. Love to one person is letting go even if it hurts them. Give up love for someone in a better situation.  It sometimes starts with imagination. It is motivated to live for someone. And it’s a mystery to solve for other.  Regardless, Love is a blissful thought that make heart flutter and is a hope. And love can bring a bright smile to everyone’s face.
(Quotes: Mermaid Ep. 03)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

[Tutorial] Easy Simple MakeUp



Hello, Today I want to share simple makeup tutorial. Honestly, this makeup is my go to makeup but without fake eyelashes of course ^^

Ok. Let’s start!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

[Play MakeUp] Girl in Silver MakeUp







You are so pretty, you really shine. Each moment, you are my cover girl. You smile whenever you see me. Even when you are mad, you smile. How can I say I do not like you? I only need one. I only need one. You know it. It is obvious. Completely trust me.  Just trust me. Then I am yours, for always

[Cover Girl – Infinite]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

[Review] NYX Glitter Cream Palette #Ice Queen

Hello… ^^
Hari ini aku bakal ngereview palette yang ngga biasa, soalnya palette yang bakal aku review ini bukan eyeshadow palette, bukan juga lipstick palette tapi glitter palette! ^^  Nah, Glitter palette yang aku beli ini salah satu produk dari NYX and I’m so excited when I bought it… ^^ Waktu beli aku milih yang Ice Queen, dan NYX sendiri juga nyediain beragam warna yang menggugah iman =.=V… NYX nyediain 5 varian warna, selain Ice Queen ada juga Paradise, Bronze Goddness, Royal Violets, sama Ocean Breeze. Nah ini dia NYX Palette Glitter punya aku:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

[Play MakeUp] Lovely Sunset Makeup



What do you think about love? Sometimes we feel happy because of love, and sometimes we feel depressed.  Someone said to me, when first time you fall in love, it changes you forever and no matter how hard you try, that feeling just never goes away. Is love bad? No, like a chocolate, it can be bitter or sweet or it can be just in the middle. And, when love end, even though it’s hurts to let it go but like a sunset, it’s still beautiful.  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

[Review] Yukkiyuna Eyelashes



Hola holaaa hola… ^^
Akhir akhir ini, berhubung kegiatan kuliah udah mulai berkurang makanya  aku lumayan sering dari pada kemaren kemaren  nulis  artikel di blog.. :) Nah, hari ini aku mau ngereview salah satu eyelashes buatan anak negeri, kalian yang hobi makeup pasti kenal sama brand yang satu ini, “Yukkiyuna” hayyoooo.. pada udah tau kan? aku liat juga udah banyak banget para beauty blogger ngereview yukkiyuna.
Buat kamu kamu yang masih belom kenal sama yukkiyuna, kenalan yookk…!! Ini dia yukkiyuna

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

[Review] EyeLiner Decoration (Eyeliner Sticker)


Hoy Hoy Hooyyy…
Hari minggu waktunya buat beres beres kamar bagiku, dan lagi lagi aku nemuin sebuah “ harta karun” ekekekek kalo dulu aku nemu rajutan aku yang separuh kelar, nah hari ini aku nemuin eyeliner sticker…!! Yaaayyyy..!! Jujur ajja aku beneran lupa kapan belinya =,=” tau tau udah ada di kotak harta karun aku , sumveh dah -_-V
Eyeliner Sticker yang aku dapat ini mereknya eyeliner decoration, mau tau kyak gimana bentuknya? Penasaran? Tadaaaaa~ Ini dia


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS